Narazil jsem teď v Potravinách na pranýři na záznam, který mne dost překvapil. Ne že bych se chtěl Sovína nějak zvlášť zastávat, mají máslo na hlavně za jiné věci, ale dostat se s další lahví coby nejakostní potravinou do tohoto registru kvůli korkové vadě mi přijde už drobátko moc. Korková vada je samozřejmě důvod pro reklamaci a výměnu lahve, i když tedy řešit to u supermarketové lahve jsem ještě nikdy nezkoušel, ale pranýřování producenta bych si spíše odpustil. Což je docela zajímavé, jak v klidu v 21. století plném technologických zázraků přijímáme fakt, že nějaké to procento lahví bude prostě vadných kvůli kusu kůry, kterým jsou uzavřené. K tématu jsem ostatně už dříve doporučoval zajímavou knihu. A dnes si dovolím malý dotazník, právě na téma korkové vady. Doufám, že se sejde dost odpovědí pro nějaký relevantní výstup :-)
čtvrtek 28. května 2015
Komentáře používají Disqus
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)