V posledních týdnech jsem se trochu více věnoval saké, ve čtvrtek a pátek pak opravdu intenzivně na kurzu coby přednášející. A také s velkou chutí ochutnávající, přeci jen dostupnost opravdu dobrých kousků je u nás zatím dost komplikovaná a každá příležitost projet si několik různých ginjo či specialitu z nově vyšlechtěné rýže se cení. Pro dnešek jsem si pro vás připravil takový malý kvíz věnovaný právě saké. Na většinu otázek myslím lze najít odpověď v článcích, které jsem tu v minulosti o saké a Japonsku psal (byť dnes bych v nich už dělal nějaké změny, to je holt vývoj a nabírání nových znalostí a zkušeností). A zároveň jsem udělal i malý dotazník a registrační formulář určený těm z vás, kteří se chcete o saké dozvědět více. Samozřejmě pokud v následujícím kvízu odpovíte na většinu otázek správně, asi pro vás teoretická část případné ochutnávky už nebude zajímavá ;-)
Tak jak? :-) Ať už byl výsledek jakýkoliv, zde najdete dotazník a formulář, kde můžete projevit zájem o případnou (kdo ví, jak to se zájmem bude…) ochutnávku a přednášku.